Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbal

23. 6. 2006

22.7.se zúčastnilo mužstvo Petrovic tradičního minifotbalového turnaje na Klukách. V minulosti jsme zde byli vždy žádaní,ani ne tak pro náš výkon, jako spíš spotřebu...Letos i přes parné počasí nebyla žízeň hašena nějak extrémně. Přestože jsme tým sestavili velmi precizně, zkušenost se snoubila s nejlepšími fotbalovými léty, očekávaný výsledek se opět nedostavil. Vázla souhra a na mladší týmy jsme vyloženě nestačili fyzicky. Nakonec jsme v jediném celkem vydařeném zápase porazili organizátory z FK Morybundus (doufám, že nás ještě někdy pozvou) 1:0 a zbytek prohráli (s Hřebci 0:1,Palma Club 0:4,Real Karlov 1:6 a BOMO 3:4). Pravda, do posledních minut jsme bojovali o postup ze skupiny, ale je otázka, zda by v play-off bylo ještě s kým nastoupit. Tým byl pobitý a unavený. Ostudou byl především hodně matný výkon proti mladým "Hřebcům", kterých bylo na hřišti o jednoho méně! Ještě před zápasem se projevil problém s brankáři. Postupně byli domluveni hned 3, nedostavil se však žádný, tak se střídali v bráně bratři Ivan a Michal Bendové,dále se turnaje zúčastnili Milan Kučera, Zbyněk Lebeda, Radek Haták, Josef Exner, Miroslav Čepeš, Jaroslav Zeman, Aleš Váca a Jiří Dientl (nová akvizice se zkušenostmi z druhdy druholigového Mostu, vracející se po zranění k fotbalu, která se však přiliš brzy pocítila píchnutí ve svalu a nemohla plně rozvinout svůj talent). Více o turnaji si můžete přečíst zde: 

Před dalším turnajem v Tasicích (19.8.) tedy leží před námi řada otázek sportovních (jak hrát při horší fyzičce), organizačních (kdo vůbec nastoupí), problém - brankář (Mirek Vocel? ) a "očekávání" manželky autora tohoto článku. Snad vše dobře dopadne a slavně zvítězíme!!!

Na vítězství má ale mnohem větší šanci tým dívčí. Důkladně trénuje momentálně každou neděli od 18:00. Problém s náhle otěhotnělou brankářkou se zdá být zdárně vyřešen neméně kvalitní náhradou. Soupeřky, třeste se!

Všichni doufáme, že holky budou stejně úspěšné, jako tyto:

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Tasice 2005 - holky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář