Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nohejbalový turnaj

18. 7. 2011

 

Nohejbalový turnaj v Petrovicích I.

Ve sváteční úterý 5.7.2011 se v Petrovicích I. uskutečnil  1. regulérní ročník nohejbalového turnaje.  Po loňském pokusu, který značně poznamenalo počasí, letos pořádatelé objednali lepší povětrnostní podmínky a tak nakonec  sedm z osmi pozvaných trojic svedlo mezi sebou dramatické souboje. Diváci mohli během dne vidět celkem 23 vyrovnaných zápasů. Týmy se tentokrát charakterizovaly nejen příslušností do nějaké obce (Bohdaneč, Kluky), ale třeba i věkem (Pětačtyřicátníci), zájmy nebo přezdívkami (Sparta, Medvědi, DAF -tým). Nelze nezmínit tým Viktorie, který měl ve svém středu nejstaršího účastníka turnaje - 68-letého Viktora Jaroše. Kloubouk dolů před jeho výkonem.
Mnoho hráčů muselo ještě překonávat únavu ze sobotního Petrocupu, ale na výkonech to nebylo znát. Hned zpočátku zápasů ve skupině se vykristalizovaly dva favorité -domácí Sparta Petrovice I. a Kluky. Nakonec ale dobrým finišem ještě s pořadím zamíchal další domácí tým - Pětačtyřicátníci, který přeskočil na vzájemné zápasy Kluky a postoupil do finále, kde ale spravedlivě podlehl bezchybně hrající Spartě. 3. místo nakonec vybojovaly Kluky před Bohdančí. Nádherný putovní pohár, který darovali do soutěže místní skotští dudáci The Rebel Pipers, tedy díky Spartě zůstává na rok v Petrovicích.
I další ceny byly rozdány a následovalo rozebírání výsledků a likvidace tekutých ocenění napříč mezi týmy. Celý turnaj zde panovalo přátelské ovzduší. Všichni vyjádřili ochotu se zúčastnit i za rok.
Výsledky:
Sparta Petrovice : Viktorie Petrovice 2:0, DAF - tým : Kluky 0:2, Bohdaneč : Medvědi Újezdec 2:0, Pětačtyřicátníci : Sparta 0:2, Viktorie : DAF 0:2, Kluky : Bohdaneč 2:1, DAF : Pětačtyřicátníci 1:2, Bohdaneč : Viktorie 1:2, Mdvědi : Kluky 0:2, Sparta : DAF 2:0, Pětačtyřicátníci : Bohdaneč 0:2, Viktorie : Medvědi 2:1, Bohdaneč : Sparta 1:2, Medvědi : Pětačtyřicátníci 1:2, Kluky : Viktorie 2:0, DAF : Bohdaneč 0:2, Sparta : Medvědi 2:0, Pětačtyřicátníci : Kluky 2:0, Medvědi : DAF 0:2, Kluky : Sparta 0:2, Viktorie : Pětačtyřicátníci 0:2
O 5. místo  - DAF : Viktorie 2:0
O 3. místo  - Kluky : Bohdaneč 2:1
Finále - Sparta : Pětačtyřicátníci 2:0
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář