Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 10. 2008

 

Obrazek

Rok se sešel s rokem a než jsme se stihli vzpamatovat ze zimních radovánek už tu máme první letní minifotbalový turnaj PETROCUP 2009. Během roku se podařila obecnímu úřadu nějaká vylepšení prostředí. V sousedství občerstvovací stanice vyrostla vzhledem k finanční podpoře MAS Lípa pro venkov Zbraslavice krásná pergola, která umožní účastníkům schovat se před nepohodou. Nové nohejbalovo-volejbalové hřiště s vybavením, vybudované z dotací Fondu sportu a volného času Středočeského kraje a Ministerstva pro místní rozvoj, zase dopřeje kvalitního roztrénování všem hráčům a hráčkám.

Formát turnaje bude přibližně zachován z loňska:

3. ročník turnaje v malé kopané žen a mužů

Kdy: sobota 4. července 2009
Registrace týmů: 8:30 hod.
Výkop: 9:00 hod.
Kde: hřiště v Petrovicích I. 
Hrací plocha: tráva
Předpokládaný počet mužstev: 8
Počet hráčů nebo hráček: 4+1 (maximálně 10 jmen na soupisce)
Startovné: ve výši 200 Kč (muži) a 100 Kč (ženy) –  složí družstvo před zahájením turnaje

HRACÍ SYSTÉM TURNAJE
Bodové hodnocení: 3 – 1 – 0 bodů
Předpokládaný počet mužstev – 3-4 (ženy) a 4-5 (muži), od toho se bude odvíjet i systém turnaje, který může být ještě před startem upraven .
Základní skupina – každý s každým. Hrací doba je 2 x 10 min.
V konečné tabulce rozhoduje počet získaných bodů, v případě jejich rovnosti vzájemný zápas. Pokud ani ten nerozhodne, pořadí se určí dle těchto kritérií v :        (a) celkový rozdíl skóre, (b) větší počet vstřelených branek, (c) dodatečné pokutové kopy (5).
Zápasy o medaile – mužstva na 1. a 2. místě základní skupiny se utkají o 1. místo.
Mužstva na 3. a 4. místě základní skupiny se utkají o 3. místo. Hrací doba je 2 x 15 min. V případě nerozhodného výsledku je prvním kritériem pro určení pořadí zápas ve skupině. Skončil-li remízou, vítěze určí pokutové kopy.

Občerstvení bude zajišťovat osvědčená parta kolem slečen Nulíčkových.Večerní afterparty s hudební produkcí dostane na starost skupina DING DONG BELLS A KING KOLLS DUO, jejíž člen - Milan Kučera vás bude provázet od mikrofonu celým turnajem.  Možná vystoupí i další rockový soubor. Zatím jednáme.

Novinkou turnaje bude volba Miss a Missák Petrocup 2009. Z pravidel soutěže prozradím, že nominovaní budou hráči a hráčky ze soupisek týmu a volit tu a toho nej budou také především hráči a hráčky. Vše upřesníme až v den konání turnaje.

Druhý den bude pro skutečné nezmary možnost zúčastnit se relaxačního tunaje trojic v nohejbale, který by měl předznamenat budoucí velký turnaj v tomto národním sportu na zdejším hřišti.

Celý turnaj se opět koná ve spolupráci s OÚ Petrovice I a řadou dobrovolníků .Všem už nyní patří dík, speciálně pak štědrým sponzorům pánům Miroslavu Angerovi (hřiště) a Pavlu Vejvodičovi (turnaj). Věřím, že všichni účastníci i diváci si odnesou z Petrovic kvalitní sportovně-kulturní zážitek.

 

Něco psaní z Kutnohorského deníku 22.10.2008  zde. Něco od René Svobody zde.

 

Čerstvá novinka hovoří o tom, že v sobotu 4.7. po ukončení turnaje vystoupí v pergole na hřišti chlumecká skupina SENTYMENT ROCK.

Vstupné dobrovolné.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář