Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petrocup 2012 - výsledky

9. 7. 2012

PETROCUP 2012

6. ročník turnaje v malé kopané můžů i žen proběhl za solidního diváckého zájmu v sobotu 7.7. na hřišti v Petrovicích I. Největší starosti dělalo pořadatelům počasí. Během týdne se bouřkám dařilo „odplavovat“ všechny přípravy, v sobotu se ale „někdo nahoře“ konečně smiloval.
Už v pátek před Petrocupem si dali na vedlejším hřišti sraz nohejbalisté. V 2. ročníku turnaje trojic se celý den vedly líté boje. V soubojích osmi týmů systémem „každý s každým“ byla nakonec nejúspěšnější trojice z Chlístovic, která si nejméně na rok k sobě odvezla putovní pohár. Pěkné ceny obdržela na druhém místě i domácí Sparta a třetí Kluky. Další pořadí 4. Šestačtyřicátníci, 5.Sokolíci Kolovraty, 6.DAF , 7. Dream Team, 8. Čáslav
V sobotu se na fotbal kromě tradičních účastníků dostavily 2 zde nové dívčí týmy. Kaňk a zejména budoucí vítězky - Poděbrady předvedly výborné výkony. Připravenost a suverenita poděbradských dívek brala dech a kromě poháru pro vítěze se z jejich středu rekrutovala i nejužitečnější hráčka turnaje Eva Bartůňková. Oslavit vítězství mohly ve zbraslavické restauraci U Huberta, která věnovala dívkám poukázky ke konzumaci.
V mužské části se bojovalo na ostří nože ale fér i za podpory profesionálních rozhodčích. Nakonec vykristalizovalo finále Kluky:Opatovice. Klučáci nakonec zvítězili 2:1 a mohli se radovat z putovního poháru i hlavní ceny, věnované Pivovarem Kácov – sud piva Hubertus. Kromě 2. místa si Opatovští odvezli i ocenění pro nejužitečnějšího hráče turnaje, kterým se stal Jaroslav Vlach. Bronzovou příčku vybojovaly domácí Petrovice po suveréním vítězství nad Bohdančí 4:0.
Sluší se poděkovat i všem dalším, kteří věnovali pěkné ceny pro úspěšnější týmy (Kosmetické studio Alena Kutná Hora, Kadeřnictví Zdeňka Červené Janovice,Kadeřnictví Jiřina Kunášková, Zumba Ivča). Tradičně krásné poháry a celé sportoviště pro fotbal i nohejbal včetně zázemí dodala Obec Petrovice I.
Večerní afterparty probíhala za zvuku bigbítu kapely Sentyment z Chlumce. Jakoby toho sportovci po náročných dnech ještě neměli dost, vyžadovali stále další přídavky. Atmosféra byla přátelská, taneční kreace divoké a před ránem jsme si i zazpívali. V neděli zbýval ještě úklid a pomalu se mohou spřádat plány na další ročník.
Ještě přehled všech výsledků:
Muži: Petrovice:Opatovice 0:2, Petrovice : Bohdaneč 1:1, Petrovice : Močovice 2:2, Petrovice : Kluky 1:0, Opatovice : Bohdaneč 2:1, Opatovice : Močovice 2:1, Opatovice : Kluky 0:0, Bohdaneč: Močovice 2:2, Bohdaneč : Kluky 0:2, Močovice : Kluky 0:3
1.       Opatovice 10b., 2. Kluky 7 b., 3. Petrovice 5b., Bohdaneč 2b. (skore 4:7), Močovice 2b. (5:9)
o 3. místo: Petrovice : Bohdaneč 4:0
o 1. místo Kluky : Opatovice 2:1
 
Ženy: Petrovice A : Kaňk 2:0, Petrovice A : Poděbrady 1:3, Petrovice A : Petrovice B 5:0, Petrovice B : Kaňk 2:1, Petrovice B : Poděbrady 0:1, Poděbrady : Kaňk 4:0
1.       Poděbrady 9b., Petrovice A 6b., Petrovice B 3b., 4. Kaňk 0 b
O 3. místo: Petrovice B : Kaňk 0:0 (3. Petrovice B vzhledem k vítězství ve skupině 2:1)
O 1. místo: Poděbrady : Petrovice A 3:0

 

Krásné fotky od pana Svobody si můžete prohlédnout zde a zde i náš článek.

Další fotky zde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář